Paardenmelk ophalen
  • Paardenmelk ophalen

Paardenmelk

De gezonde eigenschappen van paardenmelk: paardenmelk werkt met de darmen samen doordat het helpt om voedingstoffen beter op te laten nemen in het bloed en de afvalstoffen  beter het lichaam kunnen verlaten op de natuurlijke manier.

Paardenmelk helpt mee voor een goede darmwerking en darmflora, een zuivering van de huid (gevoelige huid, droge rode huid, schilferige huid, jeuk), de bevordering van opname van vitamines en mineralen (o.a. ijzer) en een sneller herstel na ziekte. Lees meer>

Paardenmelk bevat veel vitamine C en ijzer. Een overzicht van de totale voedingswaarde vindt u hier.

Paardenmelk af te halen in Nijkerk.

•          Gratis af te halen in Nijkerk.
  •          Verse paardenmelk in bakjes van 200 ml.
  •          Prijs per bakje €2.50 vanaf 7 bakjes € 2.00 per stuk.
  •          Paardenmelk poeder kan worden verstuurd
  •          Paardenmelk kan bevroren verstuurd worden, het is belangrijk dat iemand de melk in ontvangst kan nemen en            in de diepvries zet. Het versturen van bevroren paardenmelk kost € 25,-  en word verrekend in de winkel wagen.
  •          Er passen 32 bakjes in een verzend doos

Houdbaarheid bevroren verse melk.

De melk wordt diepgevroren aangeleverd, een paar maanden houdbaar in *** vriezer  tot: zie etiket.

Ingrediënten:
  • Paardenmelk
Meer informatie over de paardenmelk kuur.

Het is belangrijk dat je lichaam went aan de paardenmelk, om dit te laten gebeuren is het belangrijk dat je daar de tijd voor neemt, vanuit de reguliere geneeskunst word daarom de 6 weken regel toegepast vandaar uit zeggen wij dan ook: probeer de paardenmelk eerst 6 weken uit en kijk hoe je lichaam hier op reageert. (meer info)

Wanneer geen paardenmelk.

De melk is rauw – baby’s jonger dan een jaar, zwangere vrouwen, mensen met een lage weerstand.

Waarom drinken mensen paardenmelk.

UI onderzoek van Liesbeth Buitendijk

1 of meer € 2,75