Paardenmelk thuis bezorgd
FullFullFullFullFull
(5 / 7 Ervaringen )

Paardenmelk

De gezonde eigenschappen van paardenmelk: paardenmelk werkt met de darmen samen doordat het helpt om voedingstoffen beter op te laten nemen in het bloed en de afvalstoffen  beter het lichaam kunnen verlaten op de natuurlijke manier.

Paardenmelk helpt mee voor een goede darmwerking en darmflora, een zuivering van de huid (gevoelige huid, droge rode huid, schilferige huid, jeuk), de bevordering van opname van vitamines en mineralen (o.a. ijzer) en een sneller herstel na ziekte. Lees meer>

Paardenmelk bevat veel vitamine C en ijzer. Een overzicht van de totale voedingswaarde vindt u hier.

Paardenmelk af te halen in Nijkerk.

•          Gratis af te halen in Nijkerk.
  •          Verse paardenmelk in bakjes van 200 ml.
  •          Prijs per bakje €2.50 vanaf 7 bakjes € 2.00 per stuk.
  •          Paardenmelk poeder kan worden verstuurd
  •          Paardenmelk kan bevroren verstuurd worden, het is belangrijk dat iemand de melk in ontvangst kan nemen en            in de diepvries zet. Het versturen van bevroren paardenmelk kost € 25,-  en word verrekend in de winkel wagen.
  •          Er passen 32 bakjes in een verzend doos

Houdbaarheid bevroren verse melk.

De melk wordt diepgevroren aangeleverd, een paar maanden houdbaar in *** vriezer  tot: zie etiket.

Ingrediënten:
  • Paardenmelk
Meer informatie over de paardenmelk kuur.

Het is belangrijk dat je lichaam went aan de paardenmelk, om dit te laten gebeuren is het belangrijk dat je daar de tijd voor neemt, vanuit de reguliere geneeskunst word daarom de 6 weken regel toegepast vandaar uit zeggen wij dan ook: probeer de paardenmelk eerst 6 weken uit en kijk hoe je lichaam hier op reageert. (meer info)

Wanneer geen paardenmelk.

De melk is rauw – baby’s jonger dan een jaar, zwangere vrouwen, mensen met een lage weerstand.

Waarom drinken mensen paardenmelk.

UI onderzoek van Liesbeth Buitendijk

Ervaringen (7)
FullFullFullFullFull (5 / 7 Ervaringen )

Anne (22-02-2017) FullFullFullFullFull Wat fijn dat de melk ook thuis bezorgt kan worden.

Christine (29-12-2015) FullFullFullFullFull Beste,

Ik drink sinds langere tijd elke dag paardemelk.
ik voel mij er heel goed bij ik had luie darmen en sinds ik paardemelk drink is mijn darmtransit nu heel goed !
Ook voel ik mij heel goed met de paardemelk .
Ben 51 jaar en zal de melk zeker blijven drinken.
Christine

Els de Bruin (28-12-2015) FullFullFullFullFull Waarom paardenmelk?

Allergie en huidirritatie kun je mee leren omgaan, de maanden dat je je echt slecht voelt smeer je wat meer creme's, ben je af en toe chagarijnig en moet je zelfs wel eens thuis werken omdat je niets aan je lichaam kunt hebben. Jaren doortobben en zoveel mogelijk accepteren, totdat ik op de biologische markt Judith sprak over wat paardenmelk eventueel voor mij zou kunnen betekenen.

Start 6 weken elke dag met het drinken van een bakje paardenmelk, soms had ik een dip qua huidirritatie. Dat het werkte, daar was ik op dat moment al van overtuigd.

Doorzetten en niet stoppen! Niet gemakkelijk als je voor de zoveelste keer jezelf rot voelt. Maar ik dacht dan hardop naar mijzelf kijkend "kom op geef het een kans en zet door". Denk nu niet dat het heel vies is hoor, prima te drinken. Als je ongeduldig bent en het eerst erger ziet worden, wil je wellcht stoppen.
De eerste 3 maanden heb ik paardenmelk elke dag trouw gedronken. Dit was mijn eigen keus, waarom? Na 6 weken voelde ik mij echt zoveel beter en was mijn huid werkelijk aan het genezen. (maar ook voelde hij anders, voller).
Nu meer dan een halfjaar later drink ik nog om de 2 á 3 dagen een bakje paardenmelk, mijn lichaam vraagt erom en ik voel mij werkelijk perfect. Mooie huid en een goede darmflora, ook dat probleem(pje), waar ik prima mee kon leven is over.

Daarom voor mij paardenmelk.
Stel gerust een vraag als u meer wilt weten wat het mij brengt.

Groetjes Els de Bruin

Anneke Dodewaard (02-09-2015) FullFullFullFullFull Mijn kinderen hebben kinkhoest, via via hoorde ik dat paardenmelk zou kunnen helpen, We hebben 10 bakjes gehaald op de boerderij en de kinderen vragen er zelf om, de keelpijn en hoest prikkel word minder zeggen de kinderen. we komen volgende week nog wat halen als het niet over is.

Rosa (07-02-2015) FullFullFullFullFull Ik wil graag vertellen doordat ik paardenmelk ben gaan drinken, mijn darmen weer zijn gaan doen wat ze horen te doen ik zit nu niet meer verstopt.
dank je paardenmelkerij achterduijst dat juli op mijn pad zijn gekomen.

Gabi (28-10-2013) FullFullFullFullFull Beste mensen van de paardenmelk, het is SUPER.
Na de geboorte van mijn jongste zoon, nu 2 bleef ik maar moe en rusteloos. Iemand vertelde over paardenmelk en dat het haar zo goed had geholpen. Ik had wat geld voor mijn verjaardag gekregen wat ik voor mezelf wilde uitgeven en dacht ik koop een kuur paardenmelk. Dat was een schot in de roos, het was wel even afzien. De Paardenmelk werkte echt op mijn darmen, 3 dagen diarree klachten, het was mij verteld dat dit kon gebeuren en het moet er uit was mijn instelling. na die dagen afzien begon de melk te werken, ik kreeg meer energie en voel mij een stuk beter. nu zit ik aan mijn laatste bakjes van de kuur. van het voorjaar kom ik terug voor een voorjaarskuur, gelijk hup met veel energie de lente in. Nogmaals dank

sofie (18-10-2013) FullFullFullFullFull Ongelofelijk!! Na drie dagen paardenmelk drinken zijn bijna al mijn vlekjes verdwenen!!

Stuur naar een vriend
@