Top
Natuur Mens Huidverzorging

Natuur, Paard, Mens, Huidverzorging

Duurzame en natuur zuivere cosmetica

Paardenmelkerij Achterduijst heeft alleen de producten van eigen merk Melk voor de huid. Wij ontwikkelde en produceerde onze  huidverzorgingsproducten met de grootste zorg en staan garant voor eerlijke, duurzame en natuur zuivere cosmetica.

Melk voor de huid is een Nederlands product van zeer goede kwaliteit en een betaalbare prijs. Melk voor de huid speelt in op de huidige sterk groeiende trend van 100% zuivere natuurlijke en biologische natuurcosmetica en voldoet aan de nieuwe Cosmeticaverordening.

De producten zijn op een zo natuurlijk mogelijke manier gefabriceerd

We staan al meer dan vanaf 2010 jaar garant voor professionele huidverzorgingsproducten. Melk voor de huid producten zijn alleen te verkrijgen bij paardenmelkerij Achterduijst via de website of bij op de boerderij. De producten zijn op een zo natuurlijk mogelijke manier gefabriceerd
  

Voor iedere huid de juiste producten

Nog steeds worden veel producten op de markt gebracht die aangeven ´puur natuur´ te zijn. Dit is veelal misleidend voor de consument, die ervan uitgaat dat het gaat om zuiver, natuurlijke cosmetica. >De producten bevatten dan ook geen aardolieprodukten (vaseline, paraffine), geen stoffen van het dode dier, geen kunstmatige geurstoffen en geen conserveringsmiddelen. De Melk voor de huid producten zijn niet op dieren getest. Het is een zeer uitgebreide en werkzame lijn met voor iedere huid de juiste producten.


Gecertificeerd

De Melk voor de huid-producten zijn gecertificeerd en voorzien van het Duitse Natural cosmetic en eco control.
Dit waarborgt de natuurlijke samenstelling van deze producten.

Onze producten zijn:
  • Gecertificeerd natuurcosmetica
  • Volledig natuurlijk = Geen synthetische reuk- of geurstoffen;Geen aardolieproducten; Geen silliconenderivaten;Geen genetisch gemodificeerde stoffen;
  • Biologisch / Organic
  • Duurzaam / Ecologisch
  • Hoge kwaliteit
  • Gebruik van natuurlijke en biologische stoffen;
  • Milieuvriendelijke verpakking;
  • Niet op dieren getest.