een drupje product
Tester / proefzakje
3 Reviews | Review toevoegen
Tester is een klein formaat potje 5 ml met product naar keuze €3,- per tester.

Verzendkosten

€ 6,15

€ 0,00
Prijs per stuk
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Heb je ook z'n gevoelige huid die nergens tegen kan? En je wil wel wat proberen.
Onze testers zijn heel klein met klein beetje product, genoeg om te testen. 

Tip: gebruik wegwerphandschoenen als je een product test. Dit voorkomt dat de huid reageerd op de zouten van je handen. Bij hele gevoelige huid dit blijven doen of je moet allergies zijn voor de handschoenen.
-Hoe smeer je in de testfase. Je veegt een druppel over de huid net zo lang tot je geen product meer voelt.
-Doe dit heel zachtjes, anders reageerd je huid op het in smeren en niet op de creme. 
- Om te kijken of je verschil ziet, kan je een keer per week een foto maken. Probeer de foto op de zelfde plaats en het zelfde licht te maken om het verschil goed te kunnen zien. 

Hoe test je onze producten
-Gebruik eerst een heel klein beetje ( een druppel zo groot als een spelde prik) druppel dit op de huid wacht even. Bij reactie als jeuk, roodheid en pijn stoppen je kunt het product niet gebruiken.
- geen reactie!  Gebruik nu een druppel product en smeer dit zachtjes uit over de huid. Wacht even, bij alleen maar positieve reactie kan je meer smeren.
- blijf een paar dagen een plek op je huid in smeren om te kijken of er reactie komt, heb je alleen positieve reacties kan je ook op andere plekken de creme gebruiken.

Foto het drupje op de foto is genoeg om twee handen in te smeren, onze producten zijn zuinig in gebruik.
 

Sorteren op:

Review toevoegen
willemijn - 18-11-2019 10:08

ivm met mijn eczeem drink ik altijd paardenmelk, laatst moest ik naar het buitenland met het vliegtuig, het is een uitkomst dat ik dan een paar zakjes paardenmelk poeder kon mee nemen. Dank voor de tip om de poeder op de medicijn lijst te zetten dit scheelt een hoop gedoe bij de douane.

Karin - 07-08-2019 11:25

Mijn dochter heeft een spreekbeurt over paarden, het leuk ons leuk om een beetje paardenmelk te laten proeven dus z'n zakje paardenmelkpoeder is erg leuk nog even overlegt hoeveel water er bij moest, dat was 180ml om een portie aan te maken.

Alida - 07-08-2019 11:21

Ik heb een hele gevoelige huid en heb alles geprobeerd. Nu kom ik dit tegen en ja dat wil ik ook nog proberen , super snel in huis, het potje is echt heel klein, schattig klein. Genoeg om te proberen en ik ben heel blij, mijn huid word rustiger. Zo meteen bestel ik de grote pot.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.