Paardenmelk:

Zorgt voor betere weerstand
Geeft meer energie
Voedingsstoffen worden beter opgenomen
Betere afvoer van afvalstoffen
Natuurlijke probiotica
Bevat van nature veel ijzer en vitamine CPaardenmelk zorgt voor betere weerstand

Paardenmelk bevat van nature veel ijzer en vitamine C. Paardenmelk helpt je weerstand verhogen met als gevolg dat je bijvoorbeeld minder snel verkouden bent. Een hogere weerstand helpt ook om sneller beter te worden als je ziek bent. Herstellen van ziekte kost namelijk veel energie. Paardenmelk helpt ook om je energie weer op te bouwen.
 

Paardenmelk heeft een gunstige werking op de darmflora

Paardenmelk helpt mee om de darmen in balans te brengen. Darmen zorgen ervoor dat de belangrijkste voedingsstoffen uit het eten wordt gehaald. Darmen verwerken het voedsel in kleine stukjes. Het voedsel wordt dan opgenomen in het bloed. Je lichaam kan het voedsel zo omzetten in energie, deze energie kan worden gebruikt om beter te worden. 

Meer informatie over darmreiniging.
 

Natuurlijke probiotica voor een gezond darmflora

Als men probiotica inneemt komen deze gunstige bacteriën in onze darmen. Deze micro-organismen houden de schadelijke micro-organismen in bedwang. Hierdoor dragen zij bij aan een betere spijsvertering en de opname van voedingsstoffen in ons lichaam waardoor het immuunsysteem verbeterd wordt. Paardenmelk werkt als een natuurlijke probiotica. En heeft een gunstig effect op het maagdarmstelsel en helpt de balans weer terug te vinden. (ook bijvoorbeeld na een antibioticakuur)

 

 

Paardenmelkkuur

Om optimaal te profiteren van de gunstige werking van Paardenmelk adviseren wij een kuur van 6 weken zodat je lichaam de kans krijgt zichzelf te helpen. Tijdens een kuur drink je elke dag 200 ml. De paardenmelk die diep is ingevroren kan alleen op de boerderij worden opgehaald. De paardenmelk poeder kan worden verstuurd.
 

Hoe worden paarden gemolken?

Zo worden onze paarden gemolken. klik hier om te kijken hoe wij paardenmelken Weergave:
 


Bezig met laden...