Paardenmelk Poeder
Paardenmelk Poeder
3 Reviews | Review toevoegen

Paardenmelk heeft vele gezonden eigenschappen. Is goed voor darmen en huid. Verse paardenmelk bevat veel vitamine C en ijzer.

Verzendkosten

€ 5,95 

€ 43,50
Prijs per 

 

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 43
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Gevriesdroogde paardenmelkpoeder

Gevriesdroogde paardenmelkpoeder 140 gram is genoeg voor twee weken dagelijks gebruik.

Gebruiksaanwijzing
 Eetlepel geconcentreerde poeder oplossen in water erven roeren en klaar om te drinken. Tip van een klant: hij gebruikte de melk op klopper om de poeder op te lossen.
 
  • makkelijk in gebruik
  • neemt weinig ruimte in beslag.
  • poeder kan verstuurd worden.


verwerkingsproces paardenmelk verpoederen.

De melk komt uit het paard, en word gefilterd met een melkdoek, vervolgens word de melk naar een temperatuur gebracht van -21 graden, de melk word aan de droogmachine gekoppeld deze trekt door middel van vacuüm het vocht uit de melk wat over blijft is paardenmelk poeder. De poeder word in porties van 140 gram verdeeld. De poeder kan in een droge donkere plaats bewaard worden in een goed afsluitbaar bakje. 

Bijlage: in de bijlagen vind u een printbare gebruiksaanwijzing 
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Bertine - 15-12-2017 19:21

Mijn zoontje heeft eczeem, in de knie holtes, mijn vriendin vertelde dat paardenmelk goed heeft geholpen bij haar kindje, ze gebruikte het samen met de glimlacht na een paar weken was haar kindje de rode plekken kwijt, mijn zoontje is nu vier weken bezig eerst werd het iets erger maar nu zie je het langzaam minder worden.

Enzo - 22-03-2017 12:52

Ik heb een dikkedarm ontsteking, mijn vader heeft dit ook en hij gebruikt paardenmelk poeder, door de paardenmelkpoeder zijn zijn klachten verminderd

Joost - 28-01-2016 13:35

Het gaat al weer wat beter met mij, de verstoring in mijn darmen word minder. Ik ben begonnen met een paardenmelk kuur van 6 weken en omdat Judith vertelde dat ze nu ook Paardenmelkpoeder hebben heb ik half melk en half poeder gekocht. De smaak van de poeder is het zelfde als de melk, het grote voordeel vind ik dat het niet zoveel ruimte inbeslag neemt dan de bakjes melk.

Aantal

Prijs per (incl. btw)

1 of meer

€ 43,50

2 of meer

€ 43,50  € 38,50

3 of meer

€ 43,50  € 37,50

4 of meer

€ 43,50  € 36,50

5 of meer

€ 40,00  € 32,00

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.