Paardenmelk Poeder
Paardenmelk Poeder
8 Reviews | Review toevoegen
De paardenmelkpoeder is gevriesdroogd en daardoor blijven alle goede eigenschappen van de paardenmelk bewaard.

Verzendkosten

€ 0,00

€ 44,00

Voorraad : 1

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 44
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Gevriesdroogde paardenmelkpoeder

De poeder is begin Juli 2024 weer leverbaar 

Gevriesdroogde paardenmelkpoeder 140 gram is genoeg voor twee weken dagelijks gebruik.

Gebruiksaanwijzing
 Eetlepel geconcentreerde poeder oplossen in water erven roeren en klaar om te drinken. Tip van een klant: hij gebruikte de melk op klopper om de poeder op te lossen.
 
  • makkelijk in gebruik
  • neemt weinig ruimte in beslag.
  • poeder kan verstuurd worden.


verwerkingsproces paardenmelk verpoederen.

De melk komt uit het paard, en word gefilterd met een melkdoek, vervolgens word de melk naar een temperatuur gebracht van -21 graden, de melk word aan de droogmachine gekoppeld deze trekt door middel van vacuüm het vocht uit de melk wat over blijft is paardenmelk poeder. De poeder word in porties van 140 gram verdeeld. De poeder kan in een droge donkere plaats bewaard worden in een goed afsluitbaar bakje. 

Bijlage: in de bijlagen vind u een printbare gebruiksaanwijzing 
 

Sorteren op:

Review toevoegen
Ciska - 28-12-2023 19:50

Het is misschien vreemd, mijn paard heeft eczeem en nu geef ik hem dagelijks 10 gram paardenmelk poeder en smeer zijn plekken in met goedspul.
Het werkt voor mijn paard.
Ik vertelde dit aan mijn dierenarts, hij werd gek. "Je geeft geen paardenmelkmelk aan een paard".
Vandaag weer poeder besteld, mijn paard doet het er goed op.

Kim - 01-08-2022 07:39

Na 1 week al zo'n enorm resultaat op mijn handen, ik ga de 6 weken kuur afmaken. Mijn handen waren open tot bloedend toe van eczeem. Ze zijn nu dicht, de jeuk en pijn is weg. Het ziet er rustig uit! Ik ben enorm blij met de eerlijke adviezen.

Tije - 04-10-2021 19:10

Super snelle service en goed product!

Noah - 21-08-2021 22:05

Op aanraden van een vriend paardenmelk om mijn energie te verhogen. Ik krijg weer een beetje energie terug. Ik merkte verschil omdat ik een week gestopt was met drinken. Snel weer bestelt. Gelijk maar voor 6 weken.

mv B - 01-08-2020 15:40

Van de diëtiste moet ik probiotica gebruiken. Omdat ik al eens paardenmelk had gehad, toen ik probiotica moest gebruiken en het toen goed hielp heb ik nu weer een zakje besteld. Ik hoop dat het weer zo goed helpt als de vorige keer.

Bertine - 15-12-2017 19:21

Mijn zoontje heeft eczeem, in de knie holtes, mijn vriendin vertelde dat paardenmelk goed heeft geholpen bij haar kindje, ze gebruikte het samen met de glimlacht na een paar weken was haar kindje de rode plekken kwijt, mijn zoontje is nu vier weken bezig eerst werd het iets erger maar nu zie je het langzaam minder worden.

Enzo - 22-03-2017 12:52

Ik heb een dikkedarm ontsteking, mijn vader heeft dit ook en hij gebruikt paardenmelk poeder, door de paardenmelkpoeder zijn zijn klachten verminderd

Joost - 28-01-2016 13:35

Het gaat al weer wat beter met mij, de verstoring in mijn darmen word minder. Ik ben begonnen met een paardenmelk kuur van 6 weken en omdat Judith vertelde dat ze nu ook Paardenmelkpoeder hebben heb ik half melk en half poeder gekocht. De smaak van de poeder is het zelfde als de melk, het grote voordeel vind ik dat het niet zoveel ruimte inbeslag neemt dan de bakjes melk.

Allergene
Paardenmelk bevat lactose

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.